CARA URUT ZAKAR PDF

CARA URUT ZAKAR PDF

July 6, 2021

Cara untuk mengurut zakar menggunakan produk ANUMAX. Mudah, hanya perlukan minit, 2 kali sahaja sehari untuk kesan maksimum. 4 days ago cara urut zakar pendek. hafiz aziz. Loading Unsubscribe from hafiz aziz? Cancel Unsubscribe. Working SubscribeSubscribedUnsubscribe 1. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5.

Author: Gumi Negal
Country: Montenegro
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 7 May 2016
Pages: 240
PDF File Size: 3.26 Mb
ePub File Size: 4.96 Mb
ISBN: 938-8-37572-808-8
Downloads: 15821
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nakora

Caranya ialah dengan mengurut sehala dari pangkal zakar menghala ke hujung zakar, berulang-ulang kali. Oleh kerana saiz, tahap kekerasan dan bentuk zakar merupakan faktor-faktor bagi memudahkan isteri mencapai klimaks dan inzal, maka disebutkan bahawa teknik mengurut zakar pada liang faraj isteri adalah satu latihan yang perlu dipelajari oleh suami.

MODERATORS

Sapukan sedikit minyak lintah pada tapak tangan dan gosok dengan laju untuk memanaskannya. Sweet babe Cara Stone sucking cock. Adalah sukar bagi lelaki normal untuk memerintahkan zakarnya menegang mengikut sesuka hati. Lenturkan batang zakar ke arah paha kiri dubur. Cara lets her splendid beaver swim in juice.

Cara Swank – Swank or Skank? Sebelum tidur ambil sedikit minyak dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskannya ketika mengurut. Purata masa bertahan untuk lelaki dalam hubungan seksual hanya minit. Lakukan sebanyak 21 kali. Menurut kitab Tajul Muluk dan Rawd-at-Tirr, mengurut menggunakan minyak urut yang khas boleh membantu lelaki bertahan lebih lama ketika bersetubuh.

SLutty babes Cara and Nekane gobbles one huge. Sekaligus amalan urut ini berfungsi membantu suami tahan lama ketika bersetubuh. Salah satu cara bagi memuaskan isteri ialah dengan membuat faraj isteri dapat merasakan zakar mengurut dan mengusap keseluruhan liang faraj atau vagina dalam setiap dayungan.

  COMPREHENSIVE OPHTHALMOLOGY KHURANA PDF

Tempatkan ibu jari di bahagian atas batang zakar, jari tengah di bahagian bawahnya. Kemutkan dubur, genggam pangkal batang zakar dengan tangan kanan menggunakan zakra jari dan jari telunjuk.

Cara Urut Zakar Untuk Besar Dan Panjangkan Batang Lelaki : man_aww

Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala saja, yakni dari dubur mengarah ke telur. Luscious chick Cara Stone riding large meaty pole. Dengan cara ini, anda menghantar lebih banyak darah ke dalam kepala zakar dan dikunci tenagannya oleh cengkaman tangan tadi. Frolic Cara Swank adores being hardcore banged! Cutie Cara Stone felling hot and horny.

Kemudian lakukan yang sama pada arah berlawanan jarum jam. Kesan dari amalan ini akan dapat dilihat pada malam urrut juga, di mana zakar zalar menegang dengan galak sekitar 3 pagi sehingga waktu solat subuh.

Lakukan pada setiap pagi kerana amalan ini akan memecahkan lemak dan angin dari berkumpul pada pangkal zakar. Naughty babe Cara pleasures her wet cunt in the shower solo. Ereksi atau ketegangan zakar antara lain digerakkan oleh deria penglihatan, sentuhan dan bau yang menghantar mesej ke otak untuk merembes hormon jantan dan seterusnya mengarah zakar untuk tegak kerana terangsang atau berahi apabila bersama wanita.

Cara melatih zakar untuk responsif kembang-kuncup ialah melalui urutan dan perlu disertai dengan kaedah pernafasan tertentu. Cara Saint-Germain almost caught by her boss while sucking the cock at work. Tuam tapak tangan pada bahagian pinggang dan urut dari hala atas ke bawah.

  ABB 266MST PDF

Ketika bangun pagi, semasa zakar masih tegang, ambil sedikit minyak dan gosokkan pada tapak tangan supaya panas. Lakukan urutan selama 2 minit atau kali hitungan. Purata zakar normal lelaki dewasa Asia ialah sekitar 4 czra hingga 6 inci, namun perlu diingatkan bahawa kebanyakan lelaki tidak mencapai saiz zakar yang optima. Melalui cara yang disebutkan tadi, isteri akan merasa seluruh urat-urat di dalam farajnya dibelai dan diusap oleh zakar, dan ini akan memberi nikmat dan kelazatan seks yang tidak terhingga pada isteri.

Hujung jari-jari itu menekan ke pangkal zakar sambil mengurut-urutnya ke atas dan ke bawah. Cara, Chaty Heaven, and Kandi have a 3way. Zakar adalah anggota tubuh yang sukar dikawal oleh minda. Horny Cara Swank gets hard screwed like never before.

Attractive teen amateur Cara Swank fucks herself with her new toys. Lenturkan batang zakar ke arah paha kanan dubur.

Busty babe Cara in bikini gets naughty outdoor. Urut batang dengan latihan pernafasan tertentu boleh membantu suami mengawal kepala zakar untuk mengembang dan menguncup untuk kepuasan jimak pihak isteri. Precious babe Cara Stone sucking hard. Semasa bangun dari cxra, selatkan pangkal batang zakar kawasan yang berhampiran dengan bumi zakar menggunakan jari telunjuk dan jari tengah tangan kanan atau tangan kiri.

Mengurut zakar untuk memanjangkannya elok dilakukan pada awal pagi.

Posted in Personal Growth